8 Ιουλ 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 9/7/2014





                                                ΚΑΛΕΣΜΑ
Βρισκόμαστε στο «πάρα πέντε» της πώλησης της «μικρής ΔΕΗ», λίγο πριν την εκποίηση της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας. Τα παπαγαλάκια του εγχώριου δοσιλογισμού, το πολιτικό προσωπικό των μνημονίων και οι πανεπιστημιακοί ταγοί των σύγχρονων οικονομικών δοξασιών που συνωστίζονται στα τηλεπαράθυρα, ή λιβελογραφούν στις εφημερίδες δογματίζουν υπέρ της διάλυσης του βασικού μοχλού παραγωγικής ανασυγκρότησης της εθνικής μας οικονομίας! Χωρίς περίσκεψη, χωρίς λύπη, χωρίς αιδώ, ψεύδονται ασύστολα, πιστοί μαθητές του δασκάλου τους, οι γκεμπελίσκοι! Ελπίζουν στον κοινωνικό αυτοματισμό, επενδύουν στην άγνοια, την μικρόνοια, την μνησικακία που χρόνια ολόκληρα σπέρνουν και καλλιεργούν από τα Μ.Μ.Εξαπάτησης.

Οι έμμισθοι υπάλληλοι του δοσιλογισμού, όσοι κερδίζουν τα προς το ζην καλλιεργώντας τη μοιρολατρία, τον κυνισμό, την υποταγή, την προσαρμογή, την αναξιοπρέπεια, επιχαίρουν για τις πραξικοπηματικές πρακτικές του καθεστώτος! Επιχαίρουν για τις «αξιολογήσεις-απολύσεις» στο δημόσιο, την ίδια στιγμή που το δημόσιο απαξιώνεται ολοκληρωτικά και μετατρέπεται στα χέρια της τρόικας και των δανειστών σε αποκλειστικά μηχανισμό καταδυνάστευσης και καταλήστευσης των πολιτών.

Οι πολλοί, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι επαγγελματίες, οι αγρότες, ο κόσμος της δουλειάς αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν την δύναμή τους. Αδυνατούν ακόμα να αντιληφθούν ότι το καθεστώς επιδεικνύει όχι μόνο αντιλαϊκή αποφασιστικότητα, όσο αποκαλύπτει την γύμνια, την αδυναμία του!

Όλοι την Τετάρτη στην πανδημοσιουπαλληλική απεργία, δίνουμε το παρόν στις περιφρουρήσεις και στις συγκεντρώσεις. Όλοι την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11.00 το πρωί.
Όλοι το απόγευμα της Τετάρτης στις 7:00 στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου