16 Σεπ 2014

Ανοικτή πρόσκληση προς την τοπική κοινωνία


ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΡΟΠΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ

Το ΕΠΑΜ Χολαργού-Παπάγου προσκαλεί τις τοπικές οργανώσεις των λεγόμενων αντιμνημονιακών κομμάτων, τις συλλογικότητες, ενώσεις καταναλωτών, πολιτών  και πρωτοβουλιών σε μία ανοικτή συζήτηση για την εξεύρεση κοινών τρόπων αντιμετώπισης των εξής προβλημάτων που μας έχει δημιουργήσει το κυβερνόν καθεστώς:

1. Τη διαγραφή των χρεών προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

 2. Την άμεση ρύθμιση των χρεών προς τις τράπεζες με βάση το πραγματικό εισόδημα του δανειολήπτη και τη σημερινή αξία του δανείου του.

 3. Το σταμάτημα όλων των διαδικασιών κατάσχεσης και πλειστηριασμών, καθώς και των ποινικών μέτρων για οφειλές προς το δημόσιο ή τα ταμεία.

4. Την υιοθέτηση των αιτημάτων του κινήματος ασφαλισμένων και ανασφαλίστων  του ΟΑΕΕ για όλους τους άπορους και ανασφάλιστους επαγγελματίες ανεξαρτήτως του ταμείου στο οποίο υπάγονται.

5. Την κατοχύρωση βασικού μισθού και την επαναφορά των εργασιακών δικαιωμάτων.

Πιστεύουμε ότι η συζήτηση αυτή μπορεί να καταλήξει σε μια ευρύτερη πολιτική συμφωνία των πολιτών, ώστε όλοι μαζί  να πετύχουμε την ενότητα στον τρόπο αντιμετώπισης των παραπάνω θεμάτων.


Σας περιμένουμε όλους την Τέταρτη 17 Σεπτεμβρίου στις 8:00μ.μ. στο

CAFÉ-BAR WORK

Βουτσινά 61, πλατεία Δημοκρατίας στο Χολαργό




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου