7 Ιαν 2014

Οι "φιέστες" για την προεδρία της Ε.Ε. και το καθήκον του Λαού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 είναι η ημέρα της επίσημης ανάληψης από τη χώρα μας της «Προεδρίας» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Την ημέρα αυτή θα συρρεύσουν στην Αθήνα όλα τα μεγάλα κεφάλια της Ε.Ε. από τον Μπαρόζο μέχρι τον «πρόεδρο» Βαν Ρομπάϊ και όλοι οι επίτροποι. Όλοι οι υπεύθυνοι αρχιεκτελεστές μαζί στον τόπο του εγκλήματος. Μαζί και οι υποτακτικοί τους, ο εσμός των ντόπιων δωσιλόγων και των σφετεριστών της λαϊκής εντολής, των προδοτών του Έθνους και του λαού. Η φιέστα που σχεδιάζεται θα είναι μεγάλη.
Θα μας βομβαρδίσουν ξανά με παχιά λόγια για τις θυσίες που κάνουμε, για το πόσο πιάνουν τόπο αυτές οι θυσίες και για το πόσο είναι αναγκαίο να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Θα μας πουν για το πόσο αλληλέγγυοι στάθηκαν και στέκονται, αρκεί εμείς να μη παρεκκλίνουμε της πορείας των μεγάλων «μεταρρυθμίσεων» και των δημοσιονομικών προσαρμογών κι αυτοί εκεί θα είναι πάντα να μας περιμένουν με «ανοικτές αγκάλες».
Η εθελόδουλη κυβέρνηση, από την πλευρά της, δεν θα χάσει την ευκαιρία για νέα success stories για τα πρωτογενή πλεονάσματα και την ανάπτυξη που μας περιμένει στη γωνία, ενώ μέσα από τις φιέστες και τους φανφαρονισμούς, τις υποκλίσεις και τα χαριεντίσματα, θα ψάξει να αντλήσει λίγο περισσότερο κουράγιο για να σταθεί στο έδαφος που ήδη αισθάνεται ότι φεύγει με ταχύτητα κάτω από τα πόδια της, για να μπορέσει να ολοκληρώσει τα συμβόλαια θανάτου, σε βάρος της χώρας και του λαού, που έχει εργολαβικά αναλάβει.
Εμείς, ως απλοί πολίτες, νοιώθουμε πολύ καλά στο πετσί μας τι σημαίνουν όλα αυτά. Γνωρίζουμε πλέον ότι η νέα χρονιά ξεκινά με κλιμάκωση της επίθεσης των ευρωκρατών, οργάνων του πιο ακραίου και εγκληματικού συστήματος εκμετάλλευσης, ενάντια στους εργαζόμενους στην Ελλάδα, άλλα και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Τώρα πια στόχος τους δεν είναι μόνο η εργασία, τα εισοδήματα και οι κοινωνικές κατακτήσεις, αλλά η υφαρπαγή κάθε ακίνητου ή και κινητού, δημόσιου, ή ιδιωτικού περιουσιακού στοιχείου έχει απομείνει στους πολίτες. Τώρα πια προχωρούν ακάθεκτοι στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους, την οριστική και αμετάκλητη (νομίζουν!) μετατροπή της Ελλάδας σε μια μεγάλη «ειδική οικονομική ζώνη» και το μετασχηματισμό της από χώρα σε χώρο αποκλειστικά δικής τους εκμετάλλευσης.
Δεν μας μένει παρά ένα και μοναδικό Καθήκον. Να σταθούμε απέναντι.
Ο καινούργιος χρόνος ας ξεκινήσει καλά.
Να αποδείξουμε ότι δεν έχουμε παραδοθεί.
Ήρθε η ώρα να τους πούμε εμείς τώρα το «the game is over» (το παιγνίδι τελείωσε)!
Ας τους αφήσουμε να «χαρούν» μόνοι τις «επιτυχίες» τους, αποκλεισμένοι και απομονωμένοι οι ίδιοι, από τους χιλιάδες σιδερόφρακτους πραιτωριανούς τους, που θα αναστατώσουν για ακόμα μια φορά την πόλη για να τους προστατεύσουν.
Εμείς απέξω, να τους κάνουμε να αισθανθούν βαριά την ανάσα του λαού στο σβέρκο τους και τη νέμεση που δεν αργεί!
Αθήνα 5 Ιανουαρίου 2014

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου