10 Απρ 2013

Συναγωνιστή Λεωνίδα... Τιμή μας!!


presvisγια τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟ

Δεν μας κάνει εντύπωση η αφαίρεση του τίτλου του επί τιμή πρέσβη κ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου από την νεοκατοχική τρικομματική κυβέρνηση.
Πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί διαφορετικά!

Οποιος διαφωνεί, καταγγέλλει, σηκώνει ανάστημα και αντιστέκεται, πρέπει να χτυπηθεί, να τιμωρηθεί, να ατιμασθεί. Ειδικά όσοι μπορούν με αποκαλύψεις και επιχειρήματα, να απογυμνώνουν το πρόσωπο του τέρατος. Το χουντικό καθεστώς.  Δεν έχει σημασία ποιός είναι αυτός που αντιστέκεται, ή τι έχει προσφέρει. Δεν έχει σημασία αν είναι απλός εργαζόμενος πολίτης , ή ένας διπλωματικός ακόλουθος, ή ακόμα ένα ολόκληρο χωριό ή περιοχή, μια συλλογικότητα.  Η Χούντα είναι αποφασισμένη είτε σπασμωδικά, είτε με σχέδιο να εξαφανίσει όποια φωνή αντίστασης τολμήσει να εκφραστεί. Να εναντιωθεί.

Οσοι γνωρίζουμε καλά τον κ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο... δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία για την ταπεινότητα, την δημοκρατικότητα και την αγωνιστικότητα, που τον διακρίνει. Τον ζούμε καθημερινά στις δράσεις και τις συναντήσεις μας. Στην ανιδιοτελή προσφορά του στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ετσι μπορούμε να καταλάβουμε  με ποιόν τρόπο όλα τα προηγούμενα χρόνια πάλευε για τα ελληνικά χρώματα, μέσα από την διπλωματική του ιδιότητά, είτε ως πρέσβης, είτε ως Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου.

Η πολιτική δίωξη του κ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, επιβεβαιώνει με απόλυτο τρόπο, την αντιδραστικότητα της δωσιλογικής τρικομματικής κυβέρνησης, απέναντι στην Δημοκρατία, στο Εθνος, και τον ελληνικό λαό.

Αν νομίζουν οι κυβερνητικοί, ότι αφαιρώντας έναν τίτλο τιμής, μπορούν να κάμψουν τον αγώνα μας, γελιούνται. Αντίθετα μας πεισμώνουν περισσότερο. Γιατί σήμερα, τιμή,  αποτελεί κάθε μορφή δίωξης και φίμωσης, όσων δεν εννοούν να συστοιχηθούν με τις πρακτικές ανομίας και κατάλυσης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.


Συναγωνιστή Λεωνίδα... Τιμή μας!!

ΕΠΑΜ Χολαργού-Παπάγου


Ο κ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος είναι μέλος του ΕΠΑΜ στον πυρήνα Χολαργού - Παπάγου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου