30 Απρ 2012

Δελτίο τύπου 27/4/2012


Δελτία Τύπου

Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του ΕΠΑΜ κατά τη σημερινή της συνάντηση στα γραφεία του συνδυασμού του «ΟΧΙ» επεξεργάστηκε όλα τα νεώτερα στοιχεία γύρω από την προεκλογική περίοδο, ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό της προεκλογικής εκστρατείας των υποψηφίων μας και ασχολήθηκε με την αυριανή πολιτική συνέντευξη των εκπροσώπων του «ΟΧΙ» στην ΕΣΗΕΑ, όπου θα παρευρίσκονται και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού στην περιφέρεια Αττικής.
Το πρώτο προεκλογικό υλικό έχει τυπωθεί και διατίθεται από τα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα, Σφακτηρίας 23, Κεραμεικός και άρχισαν ήδη οι αποστολές στα τοπικά Ε.ΠΑ.Μ. εκτός Αθηνών.

Όπως αποφασίστηκε το ΕΠΑΜ θα τιμήσει την Εργατική Πρωτομαγιά κάνοντας την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στο Περιστέρι, στην πλατεία Αγ. Αντωνίου την Τρίτη 1 Μαΐου, στις 7 μ.μ. Όλοι οι φίλοι και τα μέλη μας από τους πυρήνες της Αττικής και τις κοντινές περιοχές καλούνται να δουλέψουν γι' αυτήν, και να στηρίξουν με κάθε τρόπο την συγκέντρωση μας, που θα μεταδοθεί στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο (ΝΕΤ).
Το κεντρικό εκλογικό κέντρο του «ΟΧΙ» θα λειτουργεί από αύριο Παρασκευή 27 Απριλίου, στην Ομόνοια, Αιόλου και Σταδίου, και καλούνται όλοι οι πυρήνες των Αθηνών να παρέχουν στήριξη και βοήθεια σε 24ωρη βάση.
Οι υποψήφιοι της κάθε περιοχής θα πρέπει να βρίσκονται κάποιες ώρες καθημερινά στα αντίστοιχα περίπτερα του «ΟΧΙ» μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΕΠΑΜ.
Από την Δευτέρα 30 Απριλίου ο συναγωνιστής Δημήτρης Καζάκης, μαζί με τους υποψηφίους συναγωνιστές και συναγωνίστριες, θα περιοδεύσουν σε όλα τα σημεία της Αττικής όπου υπάρχουν εκλογικά κιόσκια, συγκεντρώσεις και πυρήνες του ΕΠΑΜ.
Όλα τα μέλη του ΕΠΑΜ οφείλουν, όσο πλησιάζει η ημέρα των εκλογών, να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την ευόδωση των στόχων μας, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δύναμη του ΕΠΑΜ μετεκλογικά και την καλύτερη εκπροσώπησή μας στο Κοινοβούλιο, για να εμποδίσουμε τα σχέδια του μαύρου μετώπου των μνημονιακών δυνάμεων, να ανατρέψουμε την κατοχή, αγωνιζόμενοι μέσα και έξω από την Βουλή.
Καλούνται τα μέλη μας να μην λαμβάνουν υπ' όψιν τους τις παραπλανητικές πληροφορίες για το "λευκό", την αποχή, ή την "χαμένη ψήφο", που διαδίδονται σκοπίμως από μνημονιακούς και "αντιμνημονιακούς" καλοθελητές, με σκοπό να αποδυναμώσουν το μόνο ενωτικό, συνεργατικό, αντικατοχικό ψηφοδέλτιο.
Να αντισταθούν, επίσης, στις διχαστικές και διασπαστικές ενέργειες που αναπτύσσονται εντέχνως εντός του Μετώπου μας την κρίσιμη αυτή ώρα.

Η δύναμή μας είναι η ενότητά μας.
Θα νικήσουμε!

Κεντρική Εκλογική Επιτροπή ΕΠΑΜ

Αθήνα, 26 Απριλίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου