12 Απρ 2012

Υπάρχει σχέδιο τρομοκρατίας που περιέχει τρίμηνη στάση πληρωμών ;



Αν οι πληροφορίες τις οποίες μας μετέφερε φίλος  οικονομικός συντάκτης είναι πέρα απο "λογικοφανείς" και αξιόπιστες, τότε βρισκόμαστε προ ενός καινούργιου σχεδίου  "Προμηθεύς"(οι παλιοί θα θυμούνται ότι έτσι είχαν ονομάσει η CIA και οι εδώ εντολοδόχοι του ΓΕΣ και του ΙΔΕΑ το σχέδιο της "εκτροπής" που εκδηλώθηκε με το Απριλιανό πραξικόπημα του Παπαδόπουλου).

Η διαφορά με τον παλιό "Προμηθέα", είναι ότι η παρούσα "εκτροπή" δεν θα πραγματοποιηθεί με την βοήθεια των τεθωρακισμένων αλλά με την εφαρμογή ενός σχεδίου που όπως λέει ο φίλος μας οικονομικός συντάκτης... ήδη υπάρχει στα συρτάρια του Υπ. οικονομικών και το οποίο αφορά στις  ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της εφαρμογής μιας  τρίμηνης στάσης πληρωμών μισθών, συντάξεων κλπ, η οποία
θα ενεργοποιηθεί την επομένη  μιας  αναγκαστικής και βίαιης χρεοκοπίας. Μιας χρεοκοπίας που θα προκαλέσουν οι ξένοι  επικυρίαρχοι και δημιουργοί της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αν γίνουν εκλογές και το αποτέλεσμά  τους παρ΄όλη την συντονισμένη "προετοιμασία" δεν εξασφαλίζει την μακροημέρευση της κατοχής μέσω  του σχηματισμού μια φιλικής προς αυτούς  "κυβέρνησης".

Ο πιο απλός λοιπόν εκβιασμός θα είναι του στύλ :

"Θέλετε  ελευθερία; Θέλετε δημοκρατία και εθνική αξιοπρέπεια; Μείνετε τώρα νηστικοί μέχρι να  φτάσετε στο σημείο να μας παρακαλάτε να σας στείλουμε δέκα Παπαδήμους"


Ας είμαστε λοιπόν προετοιμασμένοι  και ας οπλισθούμε με ισχυρό φρόνημα αντίστασης, διότι  μόνο αν επιμείνουμε μέχρις εσχάτων θα μπορέσουμε  να κερδίσουμε την ελευθερία και την  αξιοπρέπεια  που μόνο αυτές θα μας δώσουν προοπτικές και για   προσωπική επιβίωση. Σε κάθε άλλη περίπτωση  ακόμα και αν δείξουμε "καλή συμπεριφορά"  μπροστά στην κάλπη , δεν θα έχουμε εξασφαλίσει  τίποτα άλλο απο ένα πιάτο χυλό στο συσσίτιο  μιας  φυλακής .



Πηγή: Λόγιος Ερμής

2 σχόλια:

  1. Θεωρω πιθανότερο το σεναριο ενος θερμου επισοδειου με την τουρκια που εκτιμω ότι θα συσπηρωσει το εκλογικο σωμα στον σαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως ο οικονομικός συντάκτης ειναι ΠασοκοΝΔούλης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή