26 Μαρ 2012

Η 25η Μαρτίου σήμερα.

 Το κείμενο αυτό μοιράστηκε στους πολίτες στις παρελάσεις της Κυριακής στον Χολαργό και στον Παπάγου. Ευχαριστούμε πολύ όσους συντέλεσαν να συνταχθεί να τυπωθεί και να μοιραστεί.
                                             

                                                             Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Την 25η Μαρτίου 1821, ο Ελληνικός λαός ξεκίνησε έναν ηρωικό απελευθερωτικό αγώνα, που προκάλεσε τον παγκόσμιο θαυμασμό και ένα τεράστιο φιλελληνικό κίνημα στη διανόηση εκείνης της εποχής.
Οι Έλληνες που τελούσαν υπό κατοχή από το καθεστώς του Σουλτάνου, αλλά και από την ξενόδουλη τάξη των Ελλήνων κοτσαμπάσηδων, υπέφεραν από αβάσταχτα χαράτσια, οικονομική αφαίμαξη, λεηλασία της ζωής και της περιουσίας τους και καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ελευθεριών τους.
Με την επανάσταση του 1821, κατόρθωσαν να διώξουν τον Τούρκο κατακτητή, με όραμα τις Δημοκρατικές Ελευθερίες, τη Δικαιοσύνη και τα Δικαιώματα που τους είχε στερήσει η Τουρκοκρατία

Και ο μεν Τούρκος κατακτητής έφυγε, αλλά οι κοτσαμπάσηδες έμειναν - και φρόντισαν να διατηρήσουν για λογαριασμό τους τα χαράτσια και την απουσία Δικαιωμάτων, παίρνοντας τη θέση των κατακτητών:
Φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη, δολοφόνησαν τον Οδυσσέα Ανδρούτσο και εξόντωσαν πολλούς ακόμα αγωνιστές της επανάστασης του 1821. Εγκατέστησαν τη δική τους εξουσία και έγιναν οι ίδιοι, νέοι κατακτητές, επιβάλλοντας επί ενάμισι αιώνα, σκληρά μέτρα, πραξικοπήματα, χούντες και υποβαθμισμένα Δικαιώματα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ταυτόχρονα, ανακάλυψαν τον νέο τρόπο αφαίμαξης και υποδούλωσης του Ελληνικού λαού:
Τον δανεισμό και το Δημόσιο χρέος….
Το πρώτο τεράστιο δάνειο και Δημόσιο χρέος, το έφεραν, το διαχειρίστηκαν και το έφαγαν, αυτοί ακριβώς που φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη, που «αυτοκτόνησαν» τον Οδυσσέα Ανδρούτσο και εξόντωσαν τους αγωνιστές του ’21: Ο Ιω. Κωλέττης, ο Ιω. Γκούρας  και οι τότε κυβερνητικοί μανδαρίνοι !!!
 Το δάνειο ήταν 72 εκ. χρυσά φράγκα – ποσό τεράστιο για την εποχή εκείνη. Από αυτά, τα 2/3 !!! (τα 48 εκ.), δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα: Έγιναν αμέσως «Αμοιβές», «Προμήθειες» και «Μεσιτείες» αυτών που τα υπέγραψαν, ενώ και τα λίγα που ήρθαν στη χώρα, τα «έφαγαν» μεταξύ τους οι «ημέτεροι» των κυβερνώντων. Οι μόνοι κερδισμένοι ήταν οι τραπεζίτες: Τόσο οι ξένοι, όσο και οι Έλληνες τραπεζίτες και πολιτικοί που «μπήκαν στο κόλπο». Αντίθετα,οι Έλληνες πολίτες, εξαναγκάστηκαν να δουλεύουν σε μεσαιωνικές συνθήκες επί πολλές γενιές, για να ξεχρεώσουν το δανεικό «χαρτζηλίκι»  που τσέπωσαν οι νέοι κοτσαμπάσηδες και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί τους υπάλληλοι…

Το κόλπο αυτό από τότε,  επαναλαμβάνεται συνεχώς κατά περιόδους (1830 – 1860 – 1890 – 1918 κλπ..) εις βάρος των Ελλήνων πολιτών…
-Ο δανεισμός και το χρέος, ΔΕΝ ήταν ΠΟΤΕ ανάγκη της Ελληνικής κοινωνίας:
Ήταν πάντα, η εύκολη ΜΠΙΖΝΑ  εις βάρος των πολιτών, για να «οικονομάει» εύκολο χρήμα η διεφθαρμένη άρχουσα τάξη της χώρας μας – οι 200 περίπου οικογένειες που από κοτσαμπάσηδες της Τουρκοκρατίας, μετεξελίχθηκαν στη σημερινή οικονομική ελίτ,  τα πολιτικά τζάκια και τα πολιτικά τους ανδρείκελα.  
-Η μπίζνα (ή: «το κόλπο») είναι απλή: Δανείζονται στο όνομα των πολιτών, τσεπώνουν χοντρά λεφτά, και μετά αναγκάζουν τα κορόϊδα (δηλ. εμάς τους πολίτες και τα παιδιά μας) να πληρώσουμε με περικοπές και θυσίες: Δηλ. Φόρους, απολύσεις, περικοπές μισθών και συντάξεων, κλοπή των ασφαλιστικών μας ταμείων, κλπ….
Τα χρήματα αυτά, τα βγάζουν συνήθως στις τράπεζες του εξωτερικού.
Μετά, παίρνουν νέο δάνειο: Δηλαδή, αυτά που μας έκλεψαν, τα ξαναδανείζονται πάλι στο δικό μας όνομα. (δηλ στο όνομα του κράτους – άρα, Ελληνικού λαού). Τα χρήματα αυτά και πάλι, ποτέ δεν φτάνουν σε μας: Αμέσως τα ξαναβγάζουν στις τράπεζες του εξωτερικού, των οποίων οι ιδιοκτήτες, θησαυρίζουν εις βάρος μας….
Ποιοι είναι αυτοί οι ιδιοκτήτες; - Μα φυσικά, και οι ίδιοι, οι διεφθαρμένοι Έλληνες νέο-κοτσαμπάσηδες: – Οι τράπεζες αυτές, είναι και δικές τους !!! (συνήθως είναι μέτοχοι – δηλ. συν-ιδιοκτήτες μαζί με τους ξένους τραπεζίτες)…
Μαζί με αυτά, υπολογίστε και τα «κλασσικά» κέρδη από τις «μίζες», «προμήθειες», «δώρα» κλπ, τα οποία παίρνουν από τους τραπεζίτες οι πολιτικοί τους υπάλληλοι (και αργότερα δικτάτορες), για να ψηφίσουν, να υπογράψουν και εφαρμόσουν (στο όνομα του Ελληνικού λαού πάντα) αυτή τη «συμφωνία» ες βάρος μας…
Είναι δηλαδή, μία μπίζνα τοκογλυφίας και ληστείας εις βάρος μας

Με απλά λόγια, το σχέδιο δανεισμού και δήθεν «διάσωσης» της χώρας, είναι ένα μεγάλο ΨΕΜΑ:
ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ σχέδιο διάσωσης: ΔΕΝ υπάρχει κανένα σχέδιο να βγούμε από την κρίση: Αντίθετα, το σχέδιο είναι να μπούμε πιο βαθειά στην κρίση, επειδή από την κρίση (την ανεργία, τη φτώχεια, κλπ) και το χρέος κάποιοι ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ
Το ΜΟΝΟ σχέδιο των κυβερνώντων, είναι να κλέψουν ό,τι απομένει από τους μισθούς μας, τις συντάξεις, τις αποταμιεύσεις μας και την περιουσία μας με εξοντωτικούς φόρους και ληστρικούς νόμους, για να τα κάνουν καταθέσεις και μετοχές: Επειδή, αυτός είναι ο μόνος τρόπος της διεφθαρμένης άρχουσας τάξης και των πολιτικών της υπαλλήλων να παραμείνουν στα «σαλόνια» των διεθνών τραπεζιτών, αφού είναι μία τάξη εντελώς παρασιτική και σε σύγκριση με τους ξένους επιχειρηματίες, δεν παράγει απολύτως τίποτα….
Μοναδικό σχέδιο των κυβερνώντων, είναι η «Κινεζοποίηση» των Ελλήνων πολιτών, ως φθηνό εργατικό δυναμικό χωρίς Δικαιώματα και η συνακόλουθη κατάργηση των Δημοκρατικών ελευθεριών, η «χουντοποίηση» και η καταστολή, ώστε να μην μπορούμε να αντιδράσουμε στην οικονομική / κοινωνική υποδούλωση που θέλουν να μας επιβάλλουν.

Για να το πετύχουν, αναζητούν και προσελκύουν ξένους «νταβατζήδες», (τους οποίους πληρώνουν από την αφαίμαξή μας), με σκοπό να μας επιστρέψουν στις συνθήκες της Τουρκοκρατίας, όπως έχει γίνει με δεκάδες χώρες που βρίσκονται υπό την εξουσία του ΔΝΤ.
Το ΔΝΤ στην πραγματικότητα, είναι ο εκπρόσωπος και της δικής μας διεφθαρμένης άρχουσας τάξης, των «Ελλήνων» κρατικοδίαιτων «επιχειρηματιών»: Μέσα στο ΔΝΤ κρύβονται και οι κοτσαμπάσηδες της Ελληνικής κοινωνίας: Στις τράπεζες του ΔΝΤ κρύβουν τα χρήματα που μας έκλεψαν και που εξακολουθούν να μας ληστεύουν. Γι αυτό μας σύρουν και στα δάνεια του ΔΝΤ, από τα οποία θησαυρίζουν οι τραπεζίτες του, δηλαδή, και οι ίδιοι…

Αυτός είναι και ο λόγος που μας παραπληροφορούν μέσα από τα κανάλια, με καλοπληρωμένους «ειδικούς» δημοσιογράφους και οικονομολόγους, αφού οι ίδιοι κοτσαμπάσηδες είναι αυτοί που έχουν τα ιδιωτικά κανάλια, ή που ελέγχουν τα κρατικά μέσω των πολιτικών τους υπαλλήλων. Και φυσικά, οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι και «ειδικοί», μας «αποδεικνύουν», ό,τι τους παραγγείλουν οι εργοδότες τους: Ότι «μαζί τα φάγαμε»…. 

Εμείς οι Έλληνες πολίτες που ξέρουμε πολύ καλά ότι ΔΕΝ τα φάγαμε και ΔΕΝ τα τρώμε μαζί - και είμαστε πάνω από το 95% του Ελληνικού λαού - έχουμε πλέον καταλάβει ότι οι θυσίες που μας επιβάλλουν και η υποβάθμιση της ζωής και των Δικαιωμάτων μας, ΔΕΝ γίνεται  για τη διάσωση της χώρας: Αντίθετα γίνεται για την εξαθλίωση και την υποδούλωση της Ελληνικής κοινωνίας, προς όφελος των ελάχιστων...

Ποτέ, καμία κοινωνία ΔΕΝ βγήκε από καμία οικονομική κρίση με περικοπές εις βάρος των πολιτών της:
-Αντίθετα, όλες οι κοινωνίες που ξεπέρασαν οικονομικές κρίσεις, το έκαναν μόνο με δίκαιη αναδιανομή του κοινωνικού πλούτου, με ανάκτηση των κλεμμένων,  και με γενναίες κοινωνικές παροχές.
-Οι μόνες κοινωνίες που και σήμερα αντέχουν περισσότερο από όλες στην οικονομική κρίση - και οι πολίτες τους δεν πλήττονται έτσι,  είναι ακριβώς (και μόνο) οι χώρες με τους υψηλούς μισθούς, τις μεγάλες κοινωνικές παροχές και το κοινωνικό κράτος (Ευρώπη – Καναδάς) ….

Τα μέτρα του μνημονίου, είναι τελικά ένα «εκσυγχρονισμένο» δουλεμπόριο με θύματα εμάς και τα παιδιά μας: Οι «Έλληνες» φεουδάρχες, αποκτούν καταθέσεις και μετοχές (συνιδιοκτησία) στις μεγάλες διεθνείς τράπεζες, δίνοντάς τους ως αντάλλαγμα τους μισθούς, τις συντάξεις τις περιουσίες μας, και κυρίως, το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας: Τη μετατροπή μας σε φθηνά εργατικά υποζύγια, δηλ. σε σύγχρονους σκλάβους, μιας νέας Τουρκοκρατίας: Μισθοί και συντάξεις Τουρκίας (150 Ε είναι ο μηνιαίος μισθός στην Τουρκία), κοινωνική Πρόνοια ανύπαρκτη, μεσαιωνικές εργασιακές συνθήκες, και επίσης: Πολιτικές και κοινωνικές ελευθερίες Τουρκίας, λογοκρισία, πολιτικοί κρατούμενοι,  αστυνομοκρατία, και όλα τα νομοτελειακά επακόλουθα…

Το ΕΠΑΜ, είναι το νέο λαϊκό κίνημα που δημιουργήθηκε από τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις της πλατείας Συντάγματος, οι οποίες αποτέλεσαν τις μεγαλύτερες της μεταπολεμικής ιστορίας, συμβάλλοντας στην διοργάνωση τους.
Προσπαθώντας να σπάσουμε τον αποκλεισμό πληροφόρησης  των ελεγχόμενων ΜΜΕ, οργανώνουμε τους κατά τόπους συνοικιακούς πυρήνες μας. Πολύ πρόσφατα, ιδρύθηκε στην περιοχή μας και ο πυρήνας Χολαργού – Παπάγου του ΕΠΑΜ.
Σας καλούμε να οργανωθείτε και να συμμετέχετε, ώστε να διαμορφώσουμε μαζί το πολιτικό πρόγραμμα με το οποίο το ΕΠΑΜ θα συμμετέχει στις εκλογές, για να μπορέσει να εκφραστεί ο λαός και οι δίκαια αγανακτισμένοι πολίτες.
Αν δεν οργανωθούμε μόνοι μας για να διεκδικήσουμε τα Δικαιώματά μας, κανείς δεν πρόκειται να το κάνει για μας.
Είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να αποτινάξουμε την νέα υποδούλωση που μας επιβάλλει η διεφθαρμένη άρχουσα τάξη με τα πολιτικά τζάκια, τα πολιτικά τους υποχείρια και τους ηθοποιούς των δήθεν αντιπολιτευόμενων κομμάτων που μας εμπαίζουν, για να μας επιβληθεί ευκολώτερα το νέο καθεστώς «Κινεζοποίησης» και υποταγής της Ελληνικής κοινωνίας στην ολιγαρχία μιας νέας – κοινωνικής Τουρκοκρατίας.

Είναι μεγάλο ΨΕΜΑ ότι είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε το χρέος των τραπεζιτών.
Είναι μεγάλο ΨΕΜΑ  ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από τις περικοπές και την υποβάθμιση της ζωής μας
-Αντίθετα, λύσεις υπάρχουν και όλες καταλήγουν σε ένα πράγμα:
Να σταματήσει η κλοπή προς όφελος των ελάχιστων, εξασφαλισμένη εργασία, αξιοπρεπείς μισθοί και συντάξεις, δίκαιη φορολογία, κοινωνικό κράτος για όλους Είναι η ΜΟΝΗ πραγματική λύση που έχει εφαρμοστεί μέχρι σήμερα στην ιστορία – και καμία άλλη …

              Ας οργανωθούμε για να αντισταθούμε, και να διώξουμε τους νέους κοτσαμπάσηδες.
Θέλουμε μία Ελληνική κοινωνία αντάξια των προσδοκιών και των αγώνων του ’21, με Δημοκρατικό κράτος Δικαίου, με ελεύθερους πολίτες, με ισχυρό κοινωνικό κράτος και με σεβασμό στα Ανθρώπινα και Συνταγματικά Δικαιώματα, τις ίσες ευκαιρίες και την ίση μεταχείριση ΟΛΩΝ των Ελλήνων πολιτών…

           ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ

Ο αγώνας για την εκδίωξη τους και την εγκαθίδρυση αληθινού Δημοκρατικού κράτους Δικαίου
και κοινωνικού κράτους, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ

               Η 25η Μαρτίου σήμερα, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ !!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου