19 Μαρ 2012

Η ανάδυση του Τιτανικού


Του ΣτάθηΗταν μόλις μιας  ώρας Υπουργός ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ζήτησε να ενημερωθεί για τα στοιχεία του ελλείματος!
Ηταν μιας ώρας μόνον Υπουργός ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου και «σαν έτοιμος απο καιρό», το πρώτο που ζήτησε να του φέρουν στο πιάτο , ήταν τα στατιστικά για το έλλειμμα .

Ενδιαφέρον αν όχι δραματικό!

Αλλά, προς τι αυτή η βιασύνη;
Δεν ήταν παρά μιας ώρας μόνον Υπουργός ο Κ. Παπακωνσταντίνου όταν ανακοινωσε ότι προτείθεται να τα αλλάξει!

Ενδιαφέρον αν όχι δραματικό!

Και τα άλλαξε! Τα στοιχέια! Οχι την πρώτη ώρα της υπουργείας του, αλλά την πρώτη βδομάδα! Ενδιαφέρον! Υστερα από πηγαινελα στις Βρυξέλλες και ύστερα από  συνεννοήσεις με τους ύπερθεν (με την καλή έννοια του βορρά) αρμοδίους, το έλλειμμα εκτινάχθηκε από το 3 %  στο 12%, ενώ υπήρχαν κι άλλα σενάρια για ενδεχόμενους άλλους «χορούς των αριθμών»!
Όμως «επελέγη» το σενάριο(;!) του ελλέιμματος στο 14 % και με αυτό άρχισε ο «Τιτανικός» την πορεία του  προς το ΔΝΤ με καπετάνιο τον γνωστόν καπετάνιο- κανώ, Γιωργάκη!

Ενδιαφέρον αν όχι δραματικό!

Ευτυχώς όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και το κουκουλωμα που είθισται, παρ’ημίν, να το αφορά.
Από χθές μια νέα αρχή για το ΠΑΣΟΚ με τον κ.Βενιζέλο , την κυρία Διαμαντοπούλου, τον κ.Λοβέρδο, τον κ. Ανδρουλάκη, την κυρία Αποστολάκη κι άλλα άφθαρτα στελέχη είναι γεγονός.
Α ναι! και τον κ. Τσουκάτο!

Ενδιαφέρον αν όχι δραματικό.

Από χθες, εν όψει μάλιστα εαρινής ισημερίας μια νέα Ανοιξη αρχίζει, κατά την επικολυρική διατύπωση του Μπενύτο
Κι ένα όργιο προπαγάνδας!
Με το "Mega"  όπως πάντα πρώτο και καλύτερο στην προσπάθεια να αποθεωθεί ο νέος Ηγεμών, το νέο "άλογο του Καλλιγούλα"  καθ’οίον τρόπο συνέβη με τον κ. Σημίτη και τον Γιωργάκη στον δικό τους καιρό.

Κι έτσι , θαύμα – θαύμα ! από χθες
Και χαράς ευαγγέλια στο εξής!

Διακόσιες χιλιάδες νοματαίοιτους μέτρησε έναν –έναν ο κ. Τσουκάτος ψήφισαν μονοκούκι τον Μπενύτο-Μπενίτο σε ένα ποσοστό που η Αυτού Εξοχότης επέτρεψε να μην είναι σταλινικό , αλλά να περιορισθεί σε ένα σεμνό και ταπεινό 96%.

Viva Μπενύτο!
Ave Μπενίτο!
Οι ψηφοφόροι  σου σε χαιρετούν!

Κυρίες και κύριοι , με αυτές τις 200.000 ψήφους των συμπατριωτών μας (τις οποίες, επαναλαμβάνω, μέτρησε μίαν προς μίαν προσωπικώς ο κ.Τσουκάτος) ανεδύθει από χθές: Ο Τιτανικός

Απ’τα βάθη της Βόρειας Θάλασσας στον αφρό.
Και πλέει εκ νέου προς τα νέα μέτρα τον Ιούνιο, προς την Κίνα και το Μπαγκλαντές, προς το χρέος του 2050!

Επιβιβαστείτε!

πηγή: εnikos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου